Patinatge

El CPA Tona revalida el títol mundial de grups petits

Patinatge artístic. Triomfa a Ibagué (Colòmbia) defensant la coreografia ‘Salva-la’ i l’AS Cunit arrodoneix l’èxit català amb la medalla de plata

El CPA Tona es va penjar la matinada de divendres a dissabte, hora catalana, la medalla d’or en el mundial celebrat a Ibagué (Colòmbia) en la modalitat de grups de xou petits, seguit en segona posició per l’AS Cunit i la quarta pel CPA Sant Quirze, completant una gran actuació del patinatge català. El CPA Tona, que defensava el títol conquerit a l’Argentina, va ser l’últim grup a sortir a pista, però com sol passar en aquest esport, això els va jugar a favor i es van aconseguir penjar la medalla d’or. Defensant la seva coreografia Salva-la, van assolir una puntuació total de 39.45 punts que els va servir per pujar a l’esglaó més alt del podi. El Tona tanca una temporada gairebé perfecta amb els ors al campionat territorial, el català, el campionat d’Espanya i el mundial i el tercer lloc en l’europeu.

Just al darrere, a només 26 dècimes es va classificar l’AS Cunit. Representant el seu programa Revolut, el mític musical d’Els miserables, els del Baix Penedès es van adjudicar la medalla de plata. Tot i quedar empatats a punts amb el tercer classificat, el conjunt italià Roma Roller Team, l’equip entrenat pel patinador Pau García –or a Ibagué confirmant el seu domini absolut– va obtenir el segon lloc perquè els havien restat 0,5 per un error lleu. En la seva primera temporada en la categoria, els de Cunit han assolit l’or al campionat de Tarragona, i els subcampionats de Catalunya, Espanya, Europa, i ara del món, una collita excel·lent que reforça el projecte.

Per últim, el Sant Quirze es va quedar a les portes del podi. Amb una puntuació total de 38.16 punts, va quedar al darrere del Roma Roller Team, que el va superar per un punt i tres centèsimes.

QUART LLOC

El Sant Quirze del Vallès va acabar en la quarta posició, a prop del bronze
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)