Futbol sala

El Barça s’imposa a la pista del Noia (5-8) en la segona meitat

Perdia per 2-1 i ha donat la volta al partit amb un 2-7

El Barça s’ha imposat a la pista del Noia Portus Apostoli per 5-8, en un partit amb dues meitats completament diferents. Els blaugrana han passat de perdre per 2-1 a imposar-se per 2-7, i en els darrers minuts han hagut d’aguantar l’empentat del conjunt gallec que veia possible la remuntada.

El Barça no ha començat gens be el partit i en el primer minut ha encaixat el primer gol en contra. Malgrat que Adolfo ha empatat en el minut 3, els blaugrana no han acabat de conjuntar la seva defensa i tres minuts després ha arribat el 2-1. El Barça ha passat a dominar, a crear bones ocasions i ha enviat un parell de pilotes al pal. A un minut del final de la primera meitat Coelho ha tornat a empatar i amb el 2-2 s’ha arribat al descans.

La segona meitat ha estat un festival golejador blaugrana que s’ha situat amb un 2-7 en nou minuts, amb gols de Matheus, dos, Antonio, i dos més de Sergio González. Després del 3-7 dels locals hi ha hagut una picabaralla i Catela ha estat expulsat. El Noia ha tret el porter jugador, i amb la permissivitat arbitral ha marcat dos gols molt seguits i s’ha situat amb un inquietant 5-7. Pito a un minut del final ha anotat el 5-8 definitiu.