Hoquei sobre herba

El RC Polo es classifica per la Final 8 de l’EHL al vèncer l’Holcombe (0-1)

Els barcelonins han marcat als 30 segons i han patit en els darrers minuts

El RC Polo Barcelona s’ha classificat de manera brillant per la Final 8 de l’Euro Hockey League al guanyar per un mínim 0-1 a l’Holcombe anglès. El conjunt barceloní ha marcat als 30 segon de partit, ha fet un bon partit i en els darrers minuts ha aguantat l’empenta del conjunt anglès que buscava l’empat i seguir viu.

El Polo ha sortit molt centrat i s’ha avançat en el marcador amb un gol als 30 segons del partit, després de robar una bola, fer una bona jugada d’atac i una gran rematada de Guillermo Fortuño que ha significat el 0-1. L’Holcombe ha disposat d’un pena corner en el minut sis, però ha estat el conjunt barceloní el que ha tingut més ocasions en els primers quinze minuts. En el segon quart els anglesos han desaprofitat un altre penal corner, i els catalans n’han tingut dos de seguits a sis minuts del descans i tampoc han estat encertats, i la primera part ha finalitzat amb el 0-1.

En la segona meitat els dos equips han tingut ocasions i el joc ha estat més anivellat. Quan s’ha entrat en els darrers quinze minuts l’Holcombe ha buscat més la porteria catalana, ha pressionat més als jugadors del Polo i ha fet més faltes. Ha vist dues targetes verdes seguides i durant un minuts els barcelonins han tingut doble superioritat. El Polo no ha pogut sentenciar i ha hagut de partir en els darrers minuts. A falta d’un minuts i mig pel final els anglesos han tret el porter i han atacat amb un homes de més. A 36 segons del final han disposat d’un penal corner i a 28 per la fi d’un altre seguit. El porter local Luis Calzada ha aturar el segon en una gran acció i ha mantingut el 0-1 en el marcador que ha classificat al Polo pel KO8 que es jugarà per Setmana Santa.