El Barça venç al GOG (38-30) i és l’únic equip invicte del seu grup de la Champions

Els blaugrana han fet una bona primera meitat i Mem Ha destacat amb 10 gols

El Barça ha guanyat per 38-30 el GOG Gudme i s’ha quedat líder en solitari del grup B de la lliga de campions. Els blaugrana han derrotat a l’altre equip que havia guanyat els tres primers partits, en un partit molt bo en el primer temps, i que s’ha complicat una mica en la meitat de la segona part. Els danesos han vingut amb quatre baixes importants i un equip molt jove. Mem ha estat el màxim anotador blaugrana amb 10 gols.

El GOG ha atacat amb set jugadors i sense porter des de la primera jugada i s’ha avançat en el marcador. El Barça s’ha adaptat ràpidament (5-1) i dels seus primers sis gols, quatre han estat a porteria buida després de robar la pilota en defensa. El conjunt danès ha quedat desconcentrat i els blaugrana, amb Mem amb molt d’encert golejador, han fet un parcial de 9-1. Poc després s’han situat amb 12 gols d’avantatge (18-6) en el minut 24. En els últims minuts el GOG Gudme ha tret profit dels seus atacs per l’extrem i s’ha arribat al descans amb un 20-11.

Els blaugrana s’han tornat a distanciar en l’inici de la segona meitat (25-14), però el GOG Gudme ha començat el perquè estava invicte en el grup, ha fet un parcials de 1-7, i s’ha arribat a situar a només quatre gols (28-24), i atacant per situar-se a tres. En els darrers deu minuts Mem i N’Guessan han agafat la responsabilitat en atac i el Barça s’ha tornat a distanciar fins el 38-30 final.