Natació

Guillem Pujol i Clàudia Giralt s’imposen en la Radikal ocean52 de Calella de Palagfrugel

Més de 1.300 participants en la prova d’aigües obertes

Guillem Pujol i Clàudia Giralt han estat els guanyadors de la 14a edició de la Radikal ocean52 que s’ha fet a Calella de Palafrugell. Pujol ha completat en 1h18’ els 7 quilòmetres entre Calella de Palafrugell i Llafranc passant per les illes Formigues. Giralt arribava a la meta nou minuts després (1h27’). A més de la modalitat de 7 quilòmetres, també s’ha fet la de 3,5 i la de 2. Entre totes, hi han participat més de 1.300 persones, tal com recull l’ACN.

Entre totes les edicions, la Radikal Ocean52 ha agrupat més de 15.000 nadadors. Les modalitats més conegudes són les proves de 7 i 2 quilòmetres. Totes dues curses comencen a la platja d’en Calau de Calella de Palafrugell i acaben a Llafranc. La de 3,5 quilòmetres arrenca directament des de les illes Formigues.

Demà diumenge la competició segueix amb la prova per a infants, que recorreran entre 50 i 800 metres, en funció de l’edat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)