Vela

Confirmades les dates de la 37a Copa Amèrica, seixanta dies de competició

L’acte inaugural serà el 22 d’agost i la final es disputarà del 12 al 20 d’octubre

L’organització de la 37a Copa Amèrica ha fet oficial les dates de la competició que es farà a Barcelona al 2024, ni que arribaran als seixanta dies. La Challenger Selection Series o Torneig de Desafiants es disputarà del 29 d’agost al 7 d’octubre del 2024, i en ell es triarà el rival del defensor del títol, l’Emirates Team New Zealand, amb el qual s’enfrontarà en la final del 12 al 20 d’octubre.

D’aquesta manera, es confirmen seixanta dies de competició ininterrompuda al camp de regates de la Copa Amèrica, davant de la platja de la Barceloneta, on també es disputarà la Jove Copa de l’Amèrica (tripulants menors de 25 anys) i la Copa Amèrica Femenina, que celebrarà la primera edició.

La Challenger Selection Series és potser la competició més complexa de la Copa Amèrica. Hi competeixen entre si els equips desafiadors en aquesta edició: l’INEOS Britannia, l’Alinghi Red Bull Racing suís, el Luna Rossa Prada Pirelli italià, el NYYC American Magic nord-americà i l’Orient Express-KChallenge francès. Durant 39 dies, aquests equips no tindran treva amb tot un seguit d’enfrontament. Fins i tot el defensor del títol, l’Emirates Team New Zealand pot competir, sense puntuar, en la primera fase, la Round Robin, que són enfrontaments de tots contra tots a Match-Race. Després hi hauran la semifinal i la final.

El 22 d’agost es farà l’Acte Inauguració de la 37a Copa Amèrica. La Copa Amèrica Jove es disputarà del 26 setembre al 2 d’octubre i la Copa Amèrica femenina del 10 al 16 d’octubre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)