El Fraikin Granollers es retroba amb el triomf contra el Cangas (40-31)

Els vallesans fan un bon partit en atac

El Fraikin Granollers s’ha retrobat amb la victòria desprès de dos partits sense guanyar i s’ha imposat per 40-31 al Cangas. Els vallesans han fet un bon partit en atac i dotze jugadors han anotat com a mínim un gol. Gujarro n’ha fet 6 i Romero i Reguant 5. Els granollerins sumen la quarta victòria de la temporada.

El Granollers s’ha començat a distanciar en la primera meitat amb un parcials de 4-0 (7-3) en el minut 9 i poc a poc ha anat incrementant la diferència fins els sis gols (13-7) en el minut 15. El Cangas ha reaccionat, s’ha apropat en el marcador i s’ha arribat al descans amb un 18-16.

En la segona meitat els visitants han continuat amb la seva bona dinàmica i s’han situat a només un gol en el minut 31 (19-18). A partir d’aquí el Granollers s’ha retrobat amb ell mateix i poc a poc ha anat incrementant el seu avantatge en el marcador fins arribat als 11 gols de diferència en el minut 56 (38-27). S’ha arribat al final del partit amb el 40-31.