Rugbi

Sud-àfrica elimina França i jugarà la semifinal del mundial contra Anglaterra

Sud-àfrica, la vigent campiona del món, ha tombat avui França, l’amfitriona per 28-29 (22-19 al descans) en el darrer partit de quarts de final del mundial de rugbi. Els gals continuen amb el malefici en la campionat. Els Springboks, tricampions del món, jugaran la semifinal contra Anglaterra, que ha eliminat Fiji per un ajustat 30-24 amb arbitratge polèmic. El duel es disputarà dissabte vinent a l’Stade de France (16 h).

Dissabte ja havia quedat configurada la primera semifinal. La jugaran divendres vinent (21 h), també a l’Stade de France, els Pumas argentins i Nova Zelanda, els potents i temibles All-Blacks. Esvaint els dubtes previs que havia generat perdent contra Anglaterra i evidenciat inseguretats en els duels posteriors, Argentina es va desfer de Gal·les per 17-29 amb remuntada inclosa –perdia per 10-0–, mentre que Nova Zelanda va patir per derrotar Irlanda (24-28), que consuma novament la maledicció eterna tot i figurar entre els grans favorits. Els quatre semifinalistes es garanteixen la presència en el mundial Austràlia 2027.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)