Pàdel

Ari fa el salt al número 1

Pàdel. La reusenca, número 2 del món els quatre últims cursos, tanca el cercle al costat de Paula Josemaría amb un domini abassegador i prematur

Els plors de frustració d’Ari Sánchez (Reus, 1997) del desembre passat al Palau Sant Jordi quan al costat de Paula Josemaría (Moraleja, 1996) van cedir el número 1 al final d’any a Gemma Triay i Ale Salazar en una final de nervis, es van transformar diumenge a Amsterdam en llàgrimes d’alegria. Una emoció que va humitejar els ulls de la catalana. Després de quatre anys seguits acabant l’any segona del rànquing mundial World Padel Tour, dos amb Ale Salazar de parella i dos més amb Josemaría, acabava de signar el seu primer número 1 final. “És el somni que tenia quan era una nena i avui és el dia més feliç de la meva vida”, va sentenciar Sánchez, que va reiterar que la sinergia que generen amb Josemaría és de llarga durada. “Estem tenint un rendiment espectacular, ni nosaltres mateixes ens ho creiem”, hi va afegir.

Certament, són complementaries i totes dues han guanyat solidesa a nivell individual i de parella. Diumenge passat, per exemple, en la final contra l’andalusa Bea González i l’argentina Delfi Brea i amb 4-4 del primer set, van aixecar un0-40 –4 pilotes de break en contra perquè en el pàdel hi ha punt d’or– que van acabar sent decisives: 7-6 i 6-0.

Tretze títols en el curs

Tretze títols en catorze finals i dinou tornejos jugats en el 2023 en el circuit WPT, amb tres places de semifinalistes, una de quarts de final i una de vuitens, expliquen un domini absolut que ha deixat absolutament estabornides les rivals. Per tot plegat, quan encara falten quatre tornejos per acabar el curs inclòs el Master final que reunirà les vuit millors parelles de l’exercici masculines i femenines al Sant Jordi del 14 al 17 de desembre –el circuit passarà abans per Menorca, la setmana vinent, Malmö (4-12 de novembre) i Mèxic (20-26 de novembre)–, a Ari i Paula ningú ja no les pot atrapar.

Ari va obtenir a Santander el seu primer títol el 2017. Des de llavors n’acumula 35 i ja està entre les millors de la història, sent la cinquena dona que arriba a la trentena rere Ale Salazar, Gemma Triay i les bessones Mapi i Majo Sánchez Alayeto.

Amb Marta Ortega (2017-2018)
Open de Santander 2017.
Amb Alejandra Salazar (2018-2020)
6 Open, 1 Master, 1 Master Final.
Amb Paula Josemaría (2021-actualitat)
18 Open, 7 Master, 1 Master Final.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)