Tennis taula

El Borges venç per la mínima (3-2) el CER L’Escala en l’Europe Cup

Els dos conjunts catalans tenen un triomf i una derrota després del primer dia del grup B

L’Enoli Borges ha derrotat per un ajustat 3-2 el CER Robin Hat Prisco l’Escala en el grup B de la segona fase de l’Europe Cup que s’està disputant a l’Escala. El conjunt de les Garrigues ha sumat una victòria i una derrota, el mateix que l’equip de l’Alt Empordà en aquesta primera jornada en que han disputat dos partits. Els dos primers classificats que passaran a la tercera fase es decidiran demà, on el Borges jugarà contra el Libertas Marinkolor croat (17 h) i el CER enfront el Sokah Hoboken belga (20 h).

El conjunt de Les Borges Blanques s’ha avançat amb un 0-2 amb les victòries de Marc Duran sobre Xavier Peral per 3-1 (11-5, 13-11, 4-11 i 11-8), i de Norbert Tauler enfront Iker González per un ajustat 3-2 (11-6, 5-11, 11-2, 10-12 i 6-4). El conjunt empordanès ha estat capaç d’anivellar el marcador general amb dos triomfs clars del grec Gerasimos Chatzilygeroudis contra Francesc Carrera per 3-0 (11-5, 12-10 i 10-7), i d’Iker González enfront Marc Duran per un altre 3-0 (12-10, 15-13 i 11-6). En el cinquè i decisiu enfrontament Norbert Tauler ha derrotat per un ajustat 3-2 (7-11, 11-5, 11-6, 6-11 i 6-1) a Xavier Peral i ha donat el triomf al Borges.

En la sessió del matí el CER Robin Hat Prisco l’Escala ha sumat la seva primera victòria al derrotar per un ajustat 3-2 el Libertas Marinkolor croat. El grec Gerasimos Chatzilygeroudis ha inaugurat el marcador però després ha perdut el segon partit, Xavier Peral ha fet el seu punt, i Iker González ha cedit en el seu primer partit però després ha donat el punt de la victòria al conjunt escalenc.

L’Enoli Les Borges ha començat la competició amb una clara derrotat per 0-3 contra el Sokah Hoboken Belga. Norbert Tauler, el mexicà Jair Jiménez i Francesc Carrera han perdut els seus partits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)