Patinatge

El Catalunya Stars omple Fontajau

Patinatge. La sisena edició reuneix avui a Girona en la gala de fi de curs els millors patinadors catalans i grups de xou medallistes en el mundial i les entrades –5.000 espectadors– estan exhaurides

Cinc mil espectadors estan citats per gaudir avui a Fontajau (17.10 h) del VI Catalunya Stars, “l’esdeveniment més important de la nostra federació i tindrem la gran sort de gaudir de 14 medalles catalanes aconseguides en els passats mundials celebrats a Ibagué (Colòmbia), tot un èxit”, explica Benjamí Pons, el president de la Federació Catalana de Patinatge. L’esdeveniment suscita un gran interès i ja no hi ha entrades. “ No ens agrada que tanta gent quedi sense entrades i treballem en diferents solucions per poder encabir tothom l’any vinent.”

L’esdeveniment seguirà el mateix format i els participants també es dividiran en tres equips capitanejats per Pau Garcia (equip vermell), cinc vegades campió del món de lliure –tres sènior–, Llorenç Álvarez (equip groc), campió del món de dansa lliure, i Carla Escrich (equip blau), subcampiona del món de lliure. També hi actuaran el CPA Olot, recent campió del món per catorzena vegada, i el CPA Girona, subcampió, i el CPA Tona, campió del món de grups petits. Es podrà seguir en directe a través de totes les televisions locals de La Xarxa i a la plataforma La Xarxa +.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)