Futbol sala

Remuntada del Barça en els darrers cinc minuts (3-2) contra el Jaén

Els blaugrana no han fet un bon partit, però han sumat una important victòria

El Barça ha sumat tres important punts contra el Jaén (3-2), gràcies a una remuntada en els darrers cinc minuts, ja que perdia per 1-2 des de ’inici de la segona meitat. Els blaugrana no han fet un bon partit, però han sabut reaccionar a temps.

El Barça ha dominat des de l’inici del partit, però sense disposar d’ocasions clares. En el minut 15 Pito ha marcat després duna sacada de banda, però el Jaén ha empatat quatre minuts després, a només un del descans, en una jugada d’estratègia.

Amb l’1-1 s’ha arribat al descans i en els primers minuts de la represa els andalusos s’han avançat en el marcador (1-2) al recuperar una pilota en la zona defensiva blaugrana. El Barça ha lluitat i treballar per donar la volta al partit i a cinc minuts del final Diego ha marcat el 2-2. A tres minuts del final Catela ha marcat el gol de la victòria de doble penal, i els atacs del Jaén amb cinc sense porter han estat ben defensats pels blaugrana