Patinatge

Fontajau vibra amb el millor patinatge català

Patinatge. El Catalunya Stars ha tancat un any més una temporada plena d’èxits per al patinatge artístic català amb 5.500 persones gaudint l’espectacle

El pavelló de Fontajau es va omplir ahir a la tarda per gaudir del millor patinatge català, que també, val a dir-ho, és el millor del món. Per sisè any consecutiu, la federació celebrava el Catalunya Stars, una gala de campions en format de competició per equips (el blau, el vermell i el groc). Guanyar o no era el que menys importava. Era una oportunitat per als grups i per als patinadors individuals per fer un últim ball sense nervis ni preocupacions pel resultat. I una oportunitat, també, per al públic, de veure els millors dels millors en una sola exhibició.

El pavelló gironí, ja temple del patinatge català que va quedant petit, es va meravellar amb totes les actuacions. Hi destaquen les de Pau García, que aquest curs ho ha guanyat tot en individual; Killian Gomis, que ha quedat sempre darrere seu, i els grups de xou gran que ja són un referent: el CPA Olot i el CPA Girona. Amb l’actuació de Pau García, la grada ha embogit. Amb el seu programa, el públic ha aplaudit, s’ha posat dempeus, ha xisclat i, a més a més, Fontajau s’ha il·luminat amb les llanternes dels mòbils. A les grades els nens i nenes corejaven el seu nom, i a la mitja part aprofitaven per demanar autògrafs als seus referents. Una autèntica festa de campions que posava la pell de gallina a tot seguidor: pel nivell, per la música, per les ovacions, pels homenatges i pel fet de veure que, tot i no ser un esport olímpic, ahir, a Fontajau, el patinatge era molt més que olímpic, ho era tot.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)