Tennis taula

El CER, contra un equip polonès

Tennis de taula. En els vuitens de l’Europe Cup, que es disputa amb partits d’anada i de tornada, s’enfrontarà al Polski Cukier Gwiazda, en el qual milita Grela, també jugador de l’Escala

El CER Robin Hat Prisco l’Escala ja coneix el seu rival en els vuitens de final de l’Europe Cup. Es tracta del Polski Cukier Gwiazda de Polònia. En aquesta fase els enfrontament són directes amb partits d’anada i tornada. Els empordanesos jugaran primer a casa, entre l’11 i el 14 de novembre, i disputaran la tornada a Polònia entre el 15 i el 19 de novembre.

En el Polski Cukier Gwiazda milita el jugador polonès Artur Grela, que també juga en el conjunt empordanès i disputa la lliga de la superdivisió estatal. Els jugadors poden estar en dos equips diferents i disputar les seves lligues estatals, però només poden jugar en un equip a Europa. En la segona fase el conjunt polonès va ser primer del seu grup i va guanyar els tres partits fàcilment, dos per 3-0 i un altre per 3-1. Artur Grela va jugar un partit en cada un dels tres enfrontaments europeus, i el va guanyar.

En la categoria femenina el Girbau Vic s’enfrontarà al Constanta romanès i jugarà el partit d’anada a casa, i el Miró Ganxets Reus jugarà contra el Mirandela portuguès i tindrà la tornada davant la seva afició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)