Esports de muntanya

La Mountain Magazine, la novetat editorial de la temporada 23-24

Una nova revista de neu veurà la llum a partir d'aquest pròxim mes de novembre

La MountainMagazine és una nova revista adreçada a tots els amants de la neu. El seu número zero ha sortit publicat aquest mes d'octubre i ja està en procés de maquetació el que serà el número u, que tindrà dues versions: una en català i una altra en castellà. Editada per La Mountain i el seu propietari Oriol Porcel, la nova publicació incorpora una sèrie de seccions que, segons el seu editor,  "es complementen amb els portals de neu que hi ha actualment".

La MountainMagazine compleix, doncs, amb les expectatives de qualsevol aficionat a la neu. El seu impulsor explica a Diaridelaneu que "són continguts i reportatges explicats des del coneixement i des de l'experiència viscuda. Hi haurà una secció de reportatges d'estacions d'esquí, hi podreu llegir a cada número una entrevista a algun personatge que aportin o hagin aportat experiències a la neu i que siguin interessants". A més, també destaca que els lectors hi trobaran proves i recomanacions de material, a la vegada que "inclou uns tips tècnics per a fer-vos millorar el vostre nivell d'esquí", conclou.

Entre les seccions que en vol destacar el seu editor, hi ha la de "respondre els dubtes dels lectors. Tant si són tècnics, com de material, com de triar la vostra destinació per a esquiar. La revista es compromet a intentar resoldre'ls de forma ràpida, per al qui pregunta i a la vegada que serveixi també per a altres esquiadors".

Finalment, Oriol Porcel defineix La MountainMagazine com "un nou projecte editorial de comunicació i d'informació dins el món de la neu. Una revista digital gratuïta, que vol complementar el món d'informació de l'esquí", assenyala.

Subscriure's a La MountainMagazine, a banda de ser gratuït, portarà sorpreses i avantatges als esquiadors. Si sou esquiadors, si us agrada conèixer què envolta el món de l'esquí, no ho dubteu, ja us hi podeu subscriure.

M’HI VULL SUBSCRIURE.

La notícia completa a aquí
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)