El Barça reacciona en el tram final contra el Nava (31-37)

L’equip blaugrana ha anat durant molts minuts a remolc del conjunt castellà i a l’inici de la segona part perdia per 20-15. L’aportació de Wanne, amb 11 gols, ha estat providencial

El Barça ha reaccionat en l’últim quart d’hora per enllestir la victòria contra el Viveros Herol Nava (31-37), que ha dominat durant pràcticament tres quarts del partit i ha somiat en la gesta quan a l’inici de la segona part dominava el totpoderós conjunt blaugrana per 20-15 (36’). L’equip de Carlos Ortega arriba a l’aturada de seleccions justet de forces i amb la moral tocada després de la clara derrota contra el Veszprém (36-41) en la Champions.

Avui no s’ha trobat mai còmode sobre la pista i al descans ja perdia per 15-13. Liderat pel veterà Isaías Guardiola i Dani Pérez, l’equip local feia encendre els llums d’alarma a l’inici de la segona meitat (20-15). L’efectivitat de Hampus Wanne, amb 11 gols sense errada, ha estat providencial per iniciar el camí de la remuntada. Blaz Janc ha empatat el duel a 24 als 43’ i poc després, amb un gol de Pol Valera, el Barça es posava per davant (24-25) després de molts minuts d’anar a remolc. El Nava encara ha resistit durant uns minuts l’intercanvi de cops, però l’equip blaugrana ha acabat imposant la seva superioritat tècnica i física per vèncer per 31-37.