Tennis taula

Tres jugadors que estan entre els 25 millors del món jugaran el TIC BCN

Ja es coneixen els vuit participants del tradicional trofeu que es disputarà el 25 de novembre

El Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona comptarà una vegada més amb un alt nivell de participants i hi seran presents tres jugadors que estan entre els 25 millors del rànquing mundial. Aquesta 36a edició es disputarà el dissabte 25 de novembre a partir de les cinc de la tarda al Poliesportiu La Salle Bonanova. El cap de cartell serà l’alemany Dang Qiu, el vigent campió d’Europa absolut, i que està en el lloc 14 del rànquing mundial. El suec Anton Källberg també és campió continental, però en el seu cas de la modalitat per equips i ocupa el lloc 17 en la llista mundial. El francès Simon Gauzy és el número 25 del rànquing mundial i completa la llista de figures entre els 25 millors jugadors mundials.

Un altre figura internacional, en aquest cas estatal, és l’andalús Álvaro Robles que jugarà per primer cop el TIC BCN després de varis anys intentant que hi estigués present. Álvaro Robles és el 44 de la llista mundial i va ser subcampió mundial de dobles l’any 2019. Fa diversos anys que juga en la Busdesliga alemanya. Els altres quatre participants de torneig són de nivell estatal i català. Marc Duran, Miguel Ángel Vílchez, Sofia Xuan Zhang i Camila Renata Moscoso. Com s’ha fet habitual en els darrers anys hi haurà la presencia de dues jugadores femenines.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)