Esports de muntanya

Novetat editorial. 'Nuestros miedos, Nuestros monstruos', una visió única sobre la por i l'art de Marcel Llovera

El nou projecte de l’Il·lustrador, tatuador i snowboarder andorrà fusiona Snowboard i Art

L'snowboarder Marcel Llovera presenta "Nuestros Miedos, Nuestros Monstruos", una obra que desafia la nostra visió sobre la por i el risc. Nascut a Andorra i actualment resident a Innsbruck, Llovera fusiona les seves passions pel snowboard i l'art, creant una obra visual impactant que que desafia les nostres percepcions preconcebudes de la por.

Aquest llibre està destinat a tots aquells que han sentit la por com un obstacle a les seves vides i estan cercant una manera de transformar-la en força. Els amants de l'art, els esports extrems i aquells que busquen una perspectiva nova i provocadora sobre la por trobaran inspiració a les seves pàgines.

Sorgit com a projecte de final de carrera a EINA Barcelona, el llibre explora l’obertura d’un diàleg en un tema tabú dins d’aquesta comunitat. Amb una fusió de fotografia i dibuix, Llovera presenta aquests mals com a monstres simpàtics, aliats per superar obstacles.

El llibre actualment està en procés de finançament a través d'una campanya de crowdfunding a la plataforma Verkami. No obstant això, els lectors també poden adquirir-lo directament a través del lloc web oficial del llibre.

La notícia completa a aquí
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)