Tennis

Granollers-Zeballos, amb bitllet per a semifinals

Tennis. El català i l’argentí superen la millor parella a Torí, Dodig-Krajicek, per 6-4 i 6-4, i s’asseguren la continuïtat en les ATP Finals de dobles

El català Marcel Granollers i l’argentí Horacio Zeballos (5) es van assegurar el bitllet per a les semifinals de dobles de les ATP Finals de Torí després de vèncer els principals favorits, el croat Ivan Dodig i el nord-americà Austin Krajicek, per un doble 6-4 (1h27). Un trencament en el setè joc del primer set i un altre en el tercer del segon parcial, tots dos sobre el servei de Dodig, van ser suficients per tombar els caps de sèrie número u. Granollers i Zeballos, que afronten la seva quarta participació en les ATP Finals, ja van ser semifinalistes en les edicions del 2020 i el 2021. En l’altre partit del grup, el mexicà Santiago González i el francès Edouard Roger-Vasselin (4) es van imposar als argentins González-Molteni (7), per 6-4 i 6-4.

En el quadre individual, el grec Stefanos Tsitsipas (6) es va haver de retirar el torneig de mestres després de només tres jocs (2-1) del seu partit contra el danès Holger Rune (8), a conseqüència d’una lesió a l’esquena. El jugador hel·lè serà reemplaçat en el grup Verd pel polonès Hubert Hurkacz, que demà, sense possibilitats d’accedir a semifinals, s’enfrontarà a Novak Djokovic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)