Tennis

Sinner tomba Djokovic en tres sets d’altíssim nivell

Ha vençut per 7-5, 6-7 (5) i 7-6 (2)

L’italià Jannick Sinner (4) ha fet saltar la banca en la segona jornada de les ATP Finals amb la victòria sobre el serbi Novak Djokovic (1) en un partit d’altíssim nivell, per 7-5, 6-7 (5) i 7-6 (2), que durant més de 3 hores ha fet vibrar de valent els espectadors italians que omplien el Pala Alpitour de Torí. “No existeix millor escenari en el món per batre el número u”, ha dit el jove tennista italià. Tot i aconseguir la segona victòria en el torneig, Sinner encara no té assegurat el passi a les semifinals i tot dependrà del que passi dijous entre Djokovic i el polonès Hubert Hurkacz, substitut del lesionat Stefanos Tsitsipas, i del seu propi partit contra el danès Holger Rune.

En el primer set, Sinner, amb restades espectaculars, ha aprofitat l’única doble falta de Djokovic en l’onzè joc per trencar-li el servei i rematar la feina en el següent. En el segon parcial, cap dels dos tennistes ha fet cap concessió i el jugador de Belgrad se l’ha acabat emportant en el desempat. També s’ha arribat al tie-break en el set definitiu, tot i que abans tots dos jugadors s’han trencat el servei en el sisè i el setè joc. Sinner ha pres la iniciativa (4-2), però Djokovic ha replicat d’immediat (4-3). En el desempat, el tennista transalpí s’ha escapat amb 5 punts d’avantatge (5-0) i ja no ha deixat escapar l’oportunitat de tombar el número u del món.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)