Futbol sala

L’Industrias suma un valuós punt a la pista del Valdepeñas (4-4)

Després de la dolorosa derrota en el derbi contra el Barça (3-4), l’Industrias Santa Coloma ha recuperat la bona dinàmica amb un valuós empat a la pista del Valdepeñas (4-4), i torna a aproximar-se a les vuit primeres places de la lliga. L’equip colomenc s’emporta un punt contra un Valdepeñas en hores baixes, però podien haver estat tres perquè a pocs minuts del final dominava per 2-4. Els últims minuts han tornat a ser fatídics pels interessos de l’Industrias. Khalid (15’ i 29’), per partida doble, Verdejo (20’) i Nil Closas (23’) han estat els golejadors del conjunt colomenc.

Després d’uns minuts de tempteig, a l’Industrias l’han penalitzat les errades en la sortida de pilota, però ha estat capaç d’igualar per dues vegades el gol d’avantatge del Valdepañas. Així, s’ha arribat al descans amb taules, amb gols de Khalid (15’) i Verdejo (20’), per part dels colomencs. En la segona meitat, l’Industrias ha pres la iniciativa gràcies a les dianes de Nil Closas (23’) i Khalid (29’). L’ala català Pol Pacheco, que ja havia marcat el segon del conjunt manxec, ha retallat diferències quan encara restaven 5 minuts de partit. El tècnic local ha ordenat atacar amb porter-jugador i ha obtingut premi gràcies a Eloy Rojas (40’) quan només restaven 40 segons. Quedava poc temps, però Povill han enviat un xut al pal que podia haver donat la victòria.