Tennis taula

El Girbau Vic i el Miró Ganxets Reus, eliminats en els vuitens de l’Europa Cup

Les osonenques perden per un doble 3-2 contra el Constanta i les reusenques tornen a caure enfront el Mirandela per 3-1

El Girbau Vic i el Miró Ganxets Reus han quedat eliminats en els vuitens de final de l’Europa Cup, la segona competició europea. El conjunt osonenc ha jugat els dos partits –l’anada i la tornada–, a les seves instal·lacions en dos dies seguits contra el CSM Constanta romanès i ha perdut els dos enfrontaments per uns ajustats resultats de 2-3 i 3-2. En quatre punts del Girbau Vic els ha aconseguir Ari Abe, mentre que Charlotte Carey no ha pogut puntuar i ha perdut tres dels seus quatre partits per un anivellat 2-3, En el primer partit la tercera jugadora ha estat Camila Moscoso i en el segon Sílvia Coll.

L’equip reusenc havia disputat la setmana passada l’anada del vuitens a casa contra el CTM Mirandela portuguès i havia perdut per 1-3. En la tornada a Portugal ha tornat a perdre pel mateix resultat de 3-1. Paulina Vega ha sumat l’únic punt, mentre que Elena Rad ha estat derrotada en els dos que ha disputat. La tercera jugadora del Miró Ganxets Reus ha sigut Renata Shypsha, que amb només 13 anys ha debutat a la competició europea. Ha perdut el seu partit per 3-1 contra Inés Matos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)