Ciclisme

Altafulla, sortida inèdita a la Volta a Catalunya 2024

La Volta Ciclista a Catalunya comptarà amb una seu inèdita en el recorregut de la seva 103a edició. L’Ajuntament d’Altafulla i l’organització de la històrica cursa catalana han tancat un acord perquè el municipi tarragoní aculli una sortida d’etapa el pròxim 2024 a la prova catalana, que es disputarà del 18 al 24 de març. “Estem molt contents que Altafulla aculli per primer cop una sortida de la Volta a Catalunya, una de les proves ciclistes més importants del calendari internacional i que compta amb la participació de la majoria dels millors ciclistes del moment. Serà un gran aparador per mostrar el nostre municipi a tot el món”, ha afirmat el coalcalde d’Altafulla, Jordi Molinera.

El regidor d’Esports, Àlex Cañas, ha destacat que “és una satisfacció molt gran que Altafulla pugui acollir la sortida d’un esdeveniment esportiu tan important com la Volta a Catalunya”

la prova compta amb la presència assegurada dels 18 millors equips ciclistes del món i una impressionant difusió mediàtica internacional, que apropa les imatges de la cursa per televisió fins a 190 països i els cinc continents, a través a 33 difusors internacionals. D’aquesta manera, la Volta Ciclista a Catalunya tindrà un nou atractiu en el recorregut de 2024 amb la sortida d’etapa inèdita des d’Altafulla. Un nou detall confirmat pel traçat de la 103a edició de la cursa, que sortirà des de Sant Feliu de Guíxols i que portarà a Catalunya els millors ciclistes del món entre els dies 18 al 24 de març, buscant el relleu de l’últim vencedor, l’eslovè Primoz Roglic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)