Futbol sala

El Barça es retroba amb la victòria a Sevilla (1-3)

El Barça s’ha retobat amb la victòria aquest vespre a Sevilla. Després de la derrota dimarts al Palau, els de Velasco han firmat un bon partit sentenciat amb un 1-3 contra el Betis.

Els blaugranes han fet una primera part correcta, ni més no menys. Un gol de Dyego els ha permès jugar una mica més traqnuils, sabent que anaven per davant. I tot i que els locals també han tingut ocasions clares per marxar al descans amb l’empat, els culers han anat cap al vestidor amb el 0-1 al marcador.

L’inici de la segona ha estat totalment diferent. Si la primera meitat els locals n’havien tingut varies però no n’havien fet entrar cap, en la segona, només els ha calgut la primera arribada per fer diana. Gol de Carrasco quan el cronòmetre només havia comptat dos minuts. El del Betis ha rematat de cap empatant així el partit. Els blaugranes però no han tardar en tornar a avançar-se. Només un minut després, desborda Adolfo superant a fos defensors, passada màgica a Erik i Dyego no falla sumant el segon gol del partit i el segon en el comptador propi. Però els de Velasco no en van fer prou amb anar només un per davant i al 32, va arribar el tercer, firmat per Adolfo en una combinació amb Dídac.