Futbol sala

El Barça es desfà en els últims nou minuts contra un Inter molt sòlid (2-7)

Els blaugrana han perdut el segon partit seguit a casa

El Barça ha perdut per un clar 2-7 contra un Inter molt sòlid que ha aprofitat molt millor les seves ocasions. Els blaugrana han tingut ocasions i han pogut sentenciar en l’inici de la segona part amb el 2-2 en el marcador, però no han marcat. Quan l’inter ha fet el 2-3 a nou minuts del final el Barça s’ha desfet poc a poc i els madrilenys han aconseguit una clara victòria, la quarta consecutiva. Els blaugrana han perdut el segon partit seguit en el Palau Blaugrana.

L’Inter ha sorprès al Barça i en el minut 3 s’ha avançat en el marcador. Els blaugrana han tingut ocasions per empatar i la més clara ha estat un xut al pal d’Adolfo. Pito ha començat a tenir ocasions i en el minut 12 ha empatat en una impressionant mitja vota. Després de l’empat els blaugrana han jugat els seus millors minuts i el porter visitant s’ha lluit amb les seves aturades fins que Adolfo ha marcat el 2-1 a dos minuts del descans. L’Inter, però també ha tingut les seves ocasions, com una pilota al pal, i ha empatat a un minut per acabat la primera part.

Els primers minuts de la segona part han estat favorables als Barça amb clares ocasions, però el porter de l’Inter les ha desfet. En el minut 31 l’Inter ha marcat el 2-3, i a partir d’aquí ha agafat el domini del joc. Ràpidament han arribat dos gols més dels madrilenys i en els últims minuts, i amb els blaugrana atacant de cinc i sense porter, l’Inter ha fet dos gols més, fins el 2-7 definitiu.