Futbol sala

L’Indutrias supera El Pozo (3-2) i es col·loca en posicions de copa

L’Industrias Santa Coloma continua en bona dinàmica i ha fet un pas de gegant per accedir a les places de copa amb una victòria de prestigi contra El Pozo Múrcia (3-2), que arribava al Pavelló Nou després de set jornades sense perdre. A l’espera que es tanquin tots els partits de la catorzena jornada, el conjunt colomenc es col·loca provisionalment en vuitè lloc.

El pivot brasiler Rafa Santos ha deixat la seva targeta de presentació només començar. Ha aprofitat una bona assistència del seu compatriota Marcel i a la mitja volta ha estrenat el marcador amb un gran xut. A partir d’aquí, l’Industrias ha marcat el ritme de joc davant un rival que s’esperava a la contra. Al descans s’ha mantingut el parcial de 0-1. En la segona meitat, l’equip de Xavi Closas ha obtingut el premi a la seva persistència i ha empatat el duel amb un gol de Bernat Povill (28’). L’alegria, però, ha durat ben poc al Pavelló Nou perquè altre cop Rafa Santos ha recuperat una pilota i ha marcat el segon aprofitant la posició avançada de Borja Puerta (28’). L’Industrias no ha defallit i amb els gols de Khalid (36’) i Sebas Corso (39’) ha capgirat el resultat quan el conjunt de Javi Rodríguez ja feia l’atac de cinc.