Futbol sala

Dol a Sabadell per la mort d’un jugador de només 19 anys

Raül Jurado, del club l’Àtic, va topar de forma fortuïta contra un rival al pavelló de Sant Oleguer i no se’l va poder reanimar

El jove jugador de futbol sala del CFS L’Àtic de Sabadell Raül Jurado ha mort aquest dilluns als 19 anys arran d’una topada fortuïta contra un rival en el partit que va jugar el seu equip, el CFS L’Àtic de Sabadell, el diumenge contra l’Sports Sala de Santa Perpètua. El partit s’estava jugant al pavelló municipal de Sant Oleguer i es va suspendre després del tràgic accident.

Ho ha confirmat el club vallesà en un comunicat oficial a les xarxes: “El passat diumenge dia 3 de desembre el nostre jugador Raül Jurado Calvo va rebre un fort cop al cap durant el partit de lliga. Malgrat la ràpida actuació del públic i dels serveis mèdics, res s’ha pogut fer per revertir la situació i el Raül ens ha deixat aquest dilluns. Jugador, company, germà, fill, amic, lluitador dins i fora de la pista. El teu buit és incalculable, la teva entrega una inspiració. El teu record perdurarà per sempre més lligat a l’escut que vas defensar fins al final.”

També la federació catalana de futbol s’ha unit a les moltíssimes mostres de condol, així com l’Ajuntament de la ciutat, que s’ha posat en contacte amb la família i el club per expressar la seva solidaritat en uns moments tan durs. A més, es decretarà un dia de dol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)