Waterpolo

L’Atlètic Barceloneta venç a Marsella i tanca la fase amb ple de triomfs (12-13)

L’Atlètic Barceloneta ha tancat avui la seva brillant primera fase de la Champions amb un triomf per 12-13 a la piscina del Marsella. L’equip mariner ja tenia segellat l’accés a la fase de quarts de final però ha arrodonit la seva gran actuació i s’ha reivindicat, una vegada, més com un dels aspirants al títol. El Marsella també s’ha classificat. De fet, s’ha trobat amb la feina feta abans del partit amb el favor que li ha suposat la victòria del Vouliagmeni grec per 10-6 davant del Spandau de Berlín. L’equip d’Elvis Fatovic ha començat encaixant un 3-1 d’entrada, però des del 4-5 ja no ha cedit la iniciativa, tot i que els locals han forçat un empat (12-12) en el tram final que Felipe Perrone ha desfet amb un gol en superioritat que ha entrat plorant. Els màxim golejadors dels catalans han estat Felipe Perrone (4) i Alberto Munárriz (3).

L’Astralpool Sabadell, per la seva banda, es juga avui la classificació a casa contra el Novi Beograd (12.30 h), conjunt al qual va batre en la primera volta (10-12).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)