Futbol sala

El Barça de Pito tomba el mur cordovès (2-1)

El conjunt blaugrana sua de valent per tornar a guanyar al Palau

El Barça torna a guanyar al Palau Blaugrana després de les desfetes a casa davant el Manzanares FS (3-6) i l’Inter Movistar (2-7) i continua líder en solitari gràcies a un triomf patit i molt treballat amb remuntada inclosa davant el Còrdova (2-1).

El partit ha començat amb una clara declaració d’intencions per part del conjunt andalús, que ha necessitat menys de dos minuts per estrenar el marcador mitjançant Josema, que ha enviat la pilota al fons de la xarxa després d’una combinació amb Antoniazzi.

L’equip català ha estat a punt d’empatar en més d’una ocasió, però el pal de Dyego i l’un contra un errat per Touré ha impedit als locals corregir el resultat abans del descans.

El Barça ha sortit amb una altra cara un cop passat pel túnel de vestidors i el gol de la igualada ha arribat als quatre minuts, després que Dyego deixés l’1-1 en safata per a Pito, que només l’ha hagut d’empènyer a porteria buida en una jugada per fer gala de l’entesa entre els dos brasilers.

L’expulsió per doble groga d’Antoniazzi i la de l’entrenador visitant, Josan González, ha esperonat el Palau Blaugrana, que veia més a prop que mai la remuntada.

El conjunt barcelonista veia com s’aproximava el tercer partit sense guanyar a casa. Antonio no ha pogut definir amb encert després d’una gran acció individual i Pito no ha estat capaç de superar el porter Fabio quan el gol ja es cantava a la graderia. Finalment, el ’10’ blaugrana ha aconseguit el seu doblet per establir el 2-1 definitiu a tres minuts pel final que ha tombat el mur cordovès.