Futbol sala

El Barça queda emparellat amb l’Osasuna Magna en els quarts de la copa d’Espanya

En la mateixa part del quadre hi figuren el Movistar Inter i el Palma. El torneig es disputarà a Cartagena entre el 21 i el 24 de març

El Barça ha quedat emparellat amb l’Osasuna Magna en els quarts de final de la copa d’Espanya, que es disputarà del 21 i 24 de març a Cartagena. Si l’equip blaugrana supera la primera eliminatòria se les heurà amb el vencedor del Movistar Inter-Palma. A l’altra banda del quadre, han quedat emparellats el Jimbee Cartagena-El Pozo i el Manzanares-Jaén. El Barça té sis títols en el seu palmarès i n’ha guanyat tres de les cinc últimes edicions.

En representació del Barça han assistit al sorteig efectuat a Cartagena el mànager Jordi Torras i el porter Miquel Feixas. “El rival que et toqui és una mica igual perquè el torneig reuneix els vuit millors equips de la millor lliga del món i la clau és arribar en un bon moment a la cita. Nosaltres tenim l’avantatge que estem molt acostumats a la pressió i sabem que només val guanyar”, ha comentat el porter blaugrana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)