Pàdel

Derrota de la catalana Lucía Sainz en l’últim partit de Mapi Sánchez Alayeto

La barcelonina Lucía Sainz, campiona el 2020, ha perdut avui al costat de l’aragonesa Mapi Sánchez Alayeto per 6-0 i 6-2 al Sant Jordi contra la madrilenya Marta Ortega i la menorquina Gemma Triay, la segona parella del món, en els quarts de final del Master Final del circuit World Padel Tour. Les vencedores jugaran demà dissabte la semifinal contra Osoro-Castelló. Sánchez Alayeto, que des del 2021 pateix una esclerosi múltiple remitent recurrent, ha jugat el darrer i emotiu partit de la seva vida esportiva. Juntament amb ja seva bessona Majo, que no ha pogut jugar a Barcelona, han format una de les millors parelles de la història. Van ser les números 1 i van contribuir notablement a l’evolució d’aquest esport.

El Master final, que ha generat una gran expectació i presenta un ple històric a les graderies del majestuós Sant Jordi, també té un to nostàlgic més corporatiu, ja que és el darrer torneig del circuit que organitza Estrella Damm, que durant més d’una dècada i amb Ramon Agenjo al capdavant des del 2017, ha contribuït a la implantació d’aquest esport en l’àmbit internacional. Premier Padel, fundat el 2022 per l’empresa Qatar Sports Investments i que fins ara coexistia amb WPT, serà a partir de l’any vinent l’encarregat d’organitzar el circuit mundial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)