Pàdel

Comiats amb nostàlgia

Pàdel. La barcelonina Lucía Sainz perd en els quarts en un duel emotiu al costat de l’aragonesa Mapi Sánchez Alayeto, que es retira després de marcar una època amb la seva germana Majo

La reusenca Ari Sánchez i l’extremenya Paula josemaría, les números 1 del pàdel mundial, jugaran avui al Sant Jordi la semifinal del Master Final Barcelona contra la malaguenya Bea González i l’argentina Delfi Brea, una parella complicada. Sánchez busca el seu tercer títol de mestra després d’haver estat campiona al costat d’Ale Salazar (2019) i de la mateixa Josemaría (2021).

L’altra catalana, la barcelonina Lucía Sainz, campiona el 2020, va caure ahir per 6-0 i 6-2 en els quarts formant parella amb Mapi Sánchez Alayeto davant la madrilenya Marta Ortega i la menorquina Gemma Triay, la segona parella del món, que avui jugarà la semifinal contra Osoro i Castelló. Mapi Sánchez Alayeto, que des del 2021 té una esclerosi múltiple remitent recurrent, va jugar ahir el darrer i emotiu partit de la seva vida esportiva. Juntament amb la seva bessona Majo, absent a Barcelona i que també es retira, han format una de les millors parelles de la història. Van ser les números 1 i van contribuir a l’evolució del pàdel. En categoria masculina, la parella Lebrón-Galan va derrotar Sanz-Nieto i jugarà la semifinal contra Di Nenno-Stup. L’altra duel el disputaran Tapia-Coello (1) contra Navarro-Chingotto.

El Master Final, que presenta un ple històric, també té un to nostàlgic, ja que és el darrer torneig del circuit que organitza Estrella Damm, que ha contribuït a la internacionalització d’aquest esport. Premier Padel, fundat el 2022 pel fons d’inversió Qatar Sports Investments, serà l’encarregat de gestionar el circuit mundial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)