Handbol

França venç Noruega (31-28) i guanya el seu tercer títol mundial

El conjunt francès ha dominat pràcticament tota la final

França ha guanyat el seu tercer títol mundial al derrotar en una gran final Noruega per 31-28. El conjunt francès ja va ser campió els anys 2003 i 2017, i ha superat a la vigent campiona que no ha pogut revalidar el títol. França ha dominat gran part del partit i al descans guanyava per 20-17. Les noruegues sempre han estat a pocs gols per darrera, però no ha pogut remuntar en els últims minuts, tot i que ho han intentat.

El podi l’ha completat Dinamarca que ha derrotat en el partit per al tercer i quart lloc a Suècia per un mínim 28-27. L’enfrontament ha estat molt disputat i al descans les amfitriones guanyaven per 18-15.

La selecció espanyola ha finalitzat en la tretzena posició després de no superar la segona fase de grups i accedir als quarts. Espanya es va classificar per disputar el preolímpic i avui s’ha sabut que les seves rivals seran els Països Baixos, la República Txeca i Argentina. Es disputarà de l’11 al 14 d’abril en un lloc per determinar i els dos primers accediran als Jocs Olímpics.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)