Ciclisme

Tadej Pogacar correrà la Volta a Catalunya

L’eslovè debutarà al Giro i a la Volta aquest 2024. “És un repte per a mi, però entre el Giro i el Tour trio guanyar el Mundial” diu

Tadej Pogacar (1998) inclou el Giro d’Itàlia com a gran objectiu en el seu calendari per al 2024, a més del Tour i els Jocs. L’eslovè, que ja prepara la temporada que ve a Alacant amb l’UEA, correrà la Strade Bianche (2 març) i la Milà San Remo (16 març) i, com que no disputa el Tour de Flandes, tancarà el primer bloc competitiu amb la Volta a Catalunya (18-24 març). La Lieja, a les Ardenes el 21 d’abril, reprèn el calendari del doble campió del Tour, que s’estrenarà al Giro –com a la Volta– del 4 al 26 de maig. El Tour (29 juny-21 juliol) i els Jocs (27 juliol-3 agost), el colofó.

Llombardia el 12 d’octubre, l’últim Monument de l’any on buscarà el seu quat triomf, i el Mundial a Zuric (22-29 setembre) son les altres grans cites de Pogacar. “És un repte per a mi, però entre el Giro i el Tour trio guanyar el Mundial” explica. L’estrella de l’UAE reconeix que fa temps que volia disputar la cursa de tres setmanes que li quedava –abans de guanyar el Tour va fer podi a la Vuelta– perquè, a més, queda molt a prop d’Eslovènia. “El meu objectiu és guanyar totes les grans voltes un cop, però guanyar-ne dues el mateix any és molt difícil. Primero hem de veure com va el Giro i després mirar al Tour”. “París també és un objectiu, però els Jocs son una aposta: si estàs en forma aquell dia pots guanyar. Però es possible que també t’hagis de rendir” hi afegeix.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)