Hoquei sobre herba

La catalana Tere Lima (Junior), millor promesa mundial del 2023

La jugadora catalana del Junior de Sant Cugat Teresa Lima ha estat escollida millor jugadora de la promesa del món en aquest 2023 pels vots d’un consell d’experts, les federacions nacionals, els capitans i formadors de les seves seleccions, aficionats i mitjans de comunicació. el fet de guanyar el trofeu com a millor jugadora del mundial júnior de Xile, en el qual Espanya va ser vuitena, ha estat un factor decisiu.

“És una cosa que no m’esperava gens. Evidentment estic supercontenta i emocionada. Sense les meves companyes això no hauria estat possible”, vaig assenyalar Lima al conèixer el reconeixement. Teresa Lima es concentra a València, amb la selecció absoluta, per afrontar el preolímpic, on les jugadores que dirigeix Carlos García Cuenca buscaran la classificació per als Jocs Olímpics de París 2024: “Somio estar en estat en uns Jocs olímpic”, comenta.

Pel que fa a la resta de guardons, Xan de Waard (Països Baixos) i Hardik Singh (Índia) van ser elegits per la FIH Jugadors de l’any 2023. Savita (Índia) i el porter holandès Pirmin Blaak van guanyar els guardons de porters de l’any. El premi a la promesa masculina va ser lliurat al francès Gaspard Xavier. L’entrenadora de la Xina, Alyson Annan, i l’entrenador masculí d’Alemanya, André Henning, van guanyar els premis Emprenedor de l’Any. Mentre que Ayanna McClean (Trinitat i Tobago) i Ben Göntgen (Alemanya) van ser guardonats amb el premi Àrbitre de l’Any.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)