Handbol

La selecció espanyola jugarà el preolímpic a Torrevella

L’equip d’Ambros Martín pugnarà per una de les dues places pels Jocs contra els Països Baixos, la República Txeca i l’Argentina, de l’11 al 14 d’abril

La Federació Internacional d’Handbol li ha concedit a Espanya l’organització d’un dels tres tornejos preolímpics classificatoris per als Jocs de París i la seu escollida ha estat Torrevella (Baix Segura), de l’11 al 14 d’abril. La selecció espanyola buscarà una de les dues places en joc contra els Països Baixos, la República Txeca i l’Argentina. Precisament, l’equip d’Ambros Martín ja es va enfrontar amb aquests tres equips en l’últim mundial i només va poder superar a l’Argentina (30-23). En aquesta ocasió, haurà de vèncer a les neerlandeses (29-21 al mundial) o a les txeques (30-22) si volen obtenir una de les últimes places vacants per a la cita olímpica. En el mundial de Dinamarca, Noruega i Suècia hi van competir dues jugadores catalanes, la pivot del Bietigheim Kaba Gassama i la jove lateral del KH-7 BM Granollers Ester Somaza.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)