Esports de muntanya

Esports

Mor als 22 anys Esteban Olivero, la gran promesa de les curses de muntanya

El cos de l’atleta francès ha estat trobat al peu de la glacera de Boeufs Rouges, a 2.500 m d’altitud

El món de l’atletisme de muntanya està de dol, després que el cos de la jove perla francesa, Esteban Olivero, fos trobat sense vida dissabte passat, segons ha informat la Federació Francesa d’Atletisme. El canal France 3 ha explicat que Olivero estava desaparegut des de divendres, i que va ser el seu company d’habitació qui va alertar els serveis d’emergència, en veure que no tornava.

Nascut al departament de Var (França), el jove, de 22 anys, era una de les grans promeses franceses de les curses de muntanya. Va començar a practicar atletisme a l’edat de 10 anys, i amb 15 ja va fer el salt a les curses de muntanya. El 2017 va pujar al podi en el campionat de França cadet i el 2021 es va convertir en el primer guanyador del Trail des Lacs des Millefonts. Gràcies a aquesta victòria, va entrar a formar part de la selecció francesa sub 18 per disputar la copa del món a Gagliano del Capo (Itàlia). L’any 2023 va aconseguir ser proclamat campió de França sub 23. Aquest passat mes de juny va ser proclamat guanyador de l’Skyrunner Wolrd Series a Hohkönig (Àustria), i al novembre va assolir una excel·lent quarta posició en la final del circuit de Limone sul Garda (França).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)