Ciclisme

La Volta a Catalunya torna a Lleida

La capital de Segrià tindrà l’arribada d’una de les etapes de la 103a edició de la cursa

Lleida tornarà a formar part del recorregut de la Volta a Catalunya, la 103a edició de la qual es disputa del 18 al 24 de març d’aquest 2024. La ciutat ja va tenir presència en la primera Volta, el 1911, i n’ha estat sortida o arribada 73 cops. El 1973 i el 1988 la cursa hi va acabar, proclamant Txomin Perurena i Miguel Indurain com a guanyadors. El 2013 va ser l’últim cop que la Volta tenia Lleida en el final, en una etapa que havia començat a Rialp i que va guanyar a l’esprint el canadenc François Parisien.

“Que la Volta Ciclista a Catalunya torni a fer parada a Lleida és una gran notícia per la nostra ciutat i territori. Sabem que és un esdeveniment esportiu de primer nivell que mostrarà a tot el món el que Lleida pot oferir. A la nostra ciutat hi ha una gran tradició ciclista i això fa que sigui un escenari ideal per la Volta. El recorregut per la ciutat garanteix resultats espectaculars que permetran que les aficionades i els aficionats al ciclisme tinguin l’oportunitat de gaudir del seu esport de referència en el nivell d’elit. L’impacte econòmic de la Volta Ciclista a Catalunya, contribuirà a promocionar Lleida com a destinació turística i a consolidar-la com a punt clau en esdeveniments esportius” diu el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Lleida, Jackson Quiñónez.

Rubèn Peris, el president de la Volta Ciclista a Catalunya, destaca: “El retorn a Lleida és una de les grans notícies de la pròxima edició de la Volta a Catalunya. Que un escenari amb un paper tan destacat en la llarga història de la nostra cursa sigui de nou protagonista és un dels grans al·licients per una edició 2024 per la qual estem molt il·lusionats.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)