Tennis

Alcaraz defensarà el títol al Barcelona Open Banc Sabadell

El tennista murcià Carlos Alcaraz defensarà el seu títol al Barcelona Open Banc Sabadell 2024 - 71 Trofeu Comte de Godó, del qual n’és bicampió i que es disputarà a les pistes del Reial Club de Tennis Barcelona-1899 del 13 al 21 d’abril. D’aquesta manera, l’actual número dos del tennis mundial defensarà el títol que va aconseguir l’any passat, guanyant a la final el grec Stefanos Tsitsipas (6-3 i 6-4). Alcaraz, guanyador a Barcelona el 2022 i el 2023, és el segon tennista confirmat per l’organització per a la propera edició del torneig i se suma a Rafa Nadal, que ja va assegurar la seva participació a finals de desembre.

Als seus 20 anys, i entrenat per Juan Carlos Ferrero, el murcià va completar una temporada 2023 que el va portar a recuperar el número u del rànquing ATP fins a tres vegades. Alcaraz va disputar un total de 17 tornejos i va aconseguir sis títols (de vuit finals disputades): el Barcelona Open Banc Sabadell, Wimbledon, els Masters 1.000 d’Indian Wells i Mutua Madrid Open, l’ATP 500 de Queen’s i l’ATP 250 de Buenos Aires.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)