Waterpolo

Primer triomf molt treballat

Waterpolo. Europeu. Espanya venç Montenegro en un partit molt disputat en què no assegura la victòria fins al final

Montenegro 12 Espanya 14

MONTENEGRO:Tesanovic, Vujovic (1), Perkovic, Mrsic (3), Macic, Popadic, Vidovic (3), D. Radovic (1), Ukropina (3), Spaic, Matkovic, V. Radovic (1), i Lazovic.ESPANYA:Aguirre (1), Miñarriz (1), Grnados (5), Sanahuja (1), De Toro, Larumbe, Gomila, Cabanas, Tahull (2), Perrone (3), Mllarach, Bustos (1) i Lorrio.PARCIALS:2-4, 4-4, 3-2 i 3-4.ÀRBITRES:T. Kovacs-Csatlos (Hongria) i R. Colombo (Itàlia). Van excloure definitivament Macic, Popadic, Ukropina i V. Radoivic, de Montenegro, i De Toro i Gomila, d’Espanya.

La selecció espanyola va signar la seva primera victòria en l’europeu de Croàcia derrotant Montenegro per 12-14 en un partit complicat. Espanya, amb nou jugadors catalans, va anar sempre al davant en el marcador, però amb avantatges curts, i va haver de treballar molt per guanyar en el segon partit del campionat.

Álvaro Granados va destacar en atac i va marcar cinc gols, dos de seguits en l’inici del partit i dos més de consecutius quan els montenegrins van empatar (10-10). El porter Unai Aguirre també va marcar amb un xut de porteria a porteria. Espanya tancarà la fase de grups dilluns contra França (17.45 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)