Tennis

Rafa Nadal renuncia a l’Obert d’Austràlia per una lesió

Diu que no està preparat per competir al més alt nivell en cinc sets

Rafa Nadal ha anunciat a les seves xarxes socials que no jugarà l’Obert d’Austràlia per una petita lesió i que torna Espanya per rebre tractament i descansar. El manacorí havia tornat a les pistes a Brisbane després de gairebé un any sense competir i va notar molèsties en el darrer partit que va perdre contra Thompson. Rafa nadal diu que no està en condicions de competir al màxim nivell en cinc sets.

El comunicat de Rafa Nadal

Hola a tots, durant el meu últim partit a Brisbane vaig tenir un petit problema en un múscul que, com sabeu, em va preocupar. Un cop vaig arribar a Melbourne he tingut l’oportunitat de fer-me una ressonància magnètica i tinc una micro llàgrima en un múscul, no a la mateixa part on em vaig lesionar i això és una bona notícia.

Ara mateix no estic preparat per competir al màxim nivell d’exigència en partits de 5 sets. Torno a Espanya per veure el meu metge, rebre tractament i descansar.

He treballat molt durant l’any per aquesta remuntada i, com sempre he dit, el meu objectiu és arribar al meu millor nivell en 3 mesos.

Dins de la trista notícia per a mi per no haver pogut jugar davant de la increïble afició de Melbourne, aquesta no és gaire dolenta i tots continuem sent positius amb l’evolució de la temporada.

Tenia moltes ganes de jugar aquí a Austràlia i he tingut l’oportunitat de jugar uns quants partits que m’han fet molt feliç i positiu.

Gràcies a tots pel suport i fins aviat! Rafa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)