Hoquei sobre herba

Mor Joan Galí, el president de l’Atlètic que va aixecar la copa d’Europa del 1998

L’empresari, que tenia 87 anys, va viure una etapa triomfal al capdavant del club

L’empresari històric expresident de l’Atlètic Terrassa HC Joan Galí i Barceló va morir abans d’ahir als 87 anys. La cerimònia de comiat tindrà lloc demà al matí (10 h) a la catedral del Sant Esperit de la ciutat vallesana. Galí va ser president del club entre el 1990 i el 1998 agafant el relleu de Santi Morera. Sota la seva presidència l’equip masculí d’hoquei, el gran símbol de l’entitat, va aixecar la preuada copa d’Europa, la segona del club, derrotant en aquella recordada final disputada a Can Salas l’Amsterdam per 2-1 poc abans de deixar el càrregL’equip, a més, va guanyar cinc lligues i sis copes.

Galí va rebre, entre d’altres reconeixements, l’escut d’or i brillants del club. El club ha recordat en un missatge a les xarxes la rellevància de Galí en la trajectòria de l’entitat: “Va ser una personal fonamental en el desenvolupament de l’Atlètic modern.”

En l’àmbit professional Galí va ser el fundador el 1961 de Galloplast, una empresa catalana líder en la fabricació de colorants per a plàstics. La companyia forma ara part del Grup Unnox.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)