Ciclisme

La selecció catalana, sense podi a Amurrio

Quart lloc per a la selecció catalana en la cursa de relleus del campionat estatal de ciclocròs que es disputa fins aquest diumenge a Amurrio. Astúries, Cantàbria i el País Valencià deixen el campió de l’any passat fora del podi. El campió ha fet els sis relleus en 1h06:03, 1:05 menys que el segon i 1:22 que el tercer. Catalunya entrava a 2:22, amb Galícia i el País Basc en el quart i el cinquè lloc a 2 i 3 segons.

Enric Bau (Calma Sant Julià) en màster 30, Jofre Cullell (BH) elit, Marta Cano (Primaflor) dones, Martí Martínez (UC Les Franqueses) júnior, Seff Van Kerckhove (Libramont-Chevingny) cadet i i Adrià Franquesa (Galibier) sub23 formaven la selecció catalana, que es jugava la presència al podi en el darrer gir amb Jofre Culell colze a colze amb el vuit vegades campió d’Espanya, Felipe Orts, que aspira a enllaçar el seu sisè títol seguit que ha tret 52 segons al corredor de Santa Coloma de Farners.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)