Espanya jugarà les semifinals contra Itàlia

Waterpolo. Els de David Martín van tenir uns quarts plàcids, amb Granados com a golejador (6), en un partit decidit ja en el primer quart (6-2)

Espanya 24 Romania 7

ESPANYA:Lorrio. Munárriz (3), Granados (6), Sanahuja (4), De Toro, Larumbe (2), Cabanas (2), Tahull (4), Perrone (1), Biel (1), Bustos (1), Mallarach, Del Toro i Aguirre (ps.)ROMANIA:Tic, Belenyesi (2), Lutescu, Fulea, Vranceanu, Prioteasa, Tepelus (1), Neamtu (1), Colodrovschi (1), Georgescu (1), Iudean, Vancsik (1) i Dragusin (p.s).. PARCIALS:6-2, 4-2 (10-4); 7-1 (17-5) i 7-2 (24-7).ÀRBITRES:Julien Boruges (França) i Tomislav Copic (Cròacia).

La selecció espanyola, amb nou catalans dels quinze convocats, s’ha plantat a les semifinals de l’europeu amb més facilitat de l’esperada, i demà s’enfrontarà a Itàlia, que va superar Montenegro (14-8) en els quarts. Espanya, que mai no ha estat campiona del Vell Continent, hi arriba en un moment dolç en què molts jugadors estan aportant. Contra Romania va ser un pur entrenament, perquè ja en el primer quart havia quedat tot decidit (6-2) i al descans la renda era ja insalvable (10-4). La segona part va ser de pur tràmit, amb Álvaro Granados en estat de gràcia i fent mèrits per acabar com a màxim golejador del campionat. El seleccionador David Martín es va sumar a la causa deixant a l’aigua 23 minuts Granados i 22 Perrone. La resta no van superar els 20 minuts de joc, repartint protagonisme, i arribaran descansats a les semifinals.

Sèrbia cau en els penals

L’altra semifinal la disputaran Hongria i Croàcia. Els hongaresos es van desfer de Sèrbia (15-14) en la tanda de penals (5-4) i Croàcia va fer el mateix amb Grècia (13-8).