El KH-7 BM Granollers obté 7 gols de renda en l’anada dels vuitens de final de la copa d’Europa

En un partit molt seriós, ha superat l’Erice sicilià per 34-27

El KH-7 BM Granollers ha segellat el primer assalt dels vuitens de final de la copa d’Europa amb una bona renda de 7 gols (34-27) contra l’Handball Erice. El conjunt vallesà, que ha dominat el seu rival de principi a fi, ha arribat a manar de fins a 11 gols de diferència (25-14), però afrontarà la tornada a Sicilia dissabte vinent (17:30 h) amb un coixí considerable. Amb un partit molt seriós tant en defensa com en atac, totes les jugadores han aportat, tot i que les màximes golejadores han estat Guareiro (6), Vila (5), Polonio (5) i Capdevila (5).

El KH-7 BM Granollers ha marcat el ritme de joc durant tota la primera meitat. Aprofitant les primeres exclusions rivals, el conjunt vallesà ha pres la iniciativa (4-2), tot i que amb igualtat numèrica les forces s’han equilibrat. Amb empat a 8, Robert Cuesta ha demanat temps mort per reclamar disciplina i compromís tàctic tant en defensa com en atac. Les consignes han tingut efectes immediats. El Granollers ha fet un pas endavant. Sota la direcció de Capdevila, la feina de Polonio en el pivot i l’energia de Portillo des de l’extrem ha aconseguit un parcial de 5-0 (13-8) contra un rival tocat. L’Erice ha estat més de 5 minuts sense veure porteria. Manojlovic ha trencat la sequera visitant, però no ha pogut evitar l’embranzida del Granollers que ha arribat al descans amb una màxima renda de 7 gols (18-11).

El guió no ha canviat en els primers minuts de la represa. L’Erice continuava perdent moltes pilotes i l’efectivitat de Guarieiro enfilava la renda local fins als 11 gols (25-14). El tècnic italià ha canviat la portera (Ramazzotti en el lloc de Masson) i ha ordenat una defensa 5-1. L’Erice, impulsat per la qualitat i l’experiència de Manojlovic i Tarbuch, ha tingut una mínima reacció (26-18). Cuesta ha intentat aturar la remuntada amb un momentani atac amb set jugadores. En el tram final, s’ha produït un intercanvi de gols i el conjunt sicilià ha pogut maquillar el resultat fins al 34-27 final després d’un penal executat per Storozhuk a l’últim instant. El parcial de la segona meitat ha estat d’empat a 16.