Handbol

Joan Amigó deixa el Granollers i marxa cedit al Besiktas turc

La previsió és que el central defensiu torni a l’equip a final de temporada

L’especialista defensiu del Fraikin BM Granollers Joan Amigó (Molins de Rei, 1993) jugarà cedit fins a final de temporada amb el Besiktas turc, segons ha anunciat el club otomà a les seves xarxes socials i ha confirmat posteriorment la mateixa entitat vallesana. Tot i la seva sortida, es preveu que el central defensiu i lateral esquerre català torni a Granollers en finalitzar aquesta temporada. Segons l’agència EFE, ha estat un desig exprés d’Amigó jugar a Turquia durant el que queda de curs.

Amigó, que va arribar a Granollers el juny del 2021 provinent del Niça, va signar a principis del 2023 la seva ampliació de contracte fins al juny del 2025. Juntament amb Oriol Rey, conformaven l’eix defensiu de l’equip i la seva marxa suposarà un maldecap per als esquemes de joc d’Antonio Rama, que en tot cas no té previst buscar-li un substitut. Així, el jove pivot mataroní Víctor Romero i el lateral romanès Andrei Buzle, que ara està jugant l’europeu a Alemanya, es postulen com a nous acompanyants de Rey al mig de la defensa.

La baixa d’Amigó és la segona sortida del Granollers en pocs dies després de conèixer aquest diumenge la de l’extrem brasiler Guilherne Torriani, que deixa el club per motius personals i tornarà a jugar al seu país, a les files del Taubaté.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)