Tennis

El RCT Barcelona-1899 presenta els actes del seu 125è aniversari

El Saló del Reial Club de Tennis Barcelona-1899 ha acollit avui la presentació als mitjans de comunicació dels actes del 125 aniversari del club, un acte que ha comptat amb la presència del seu president, Jordi Cambra; el coordinador general del 125 aniversari, Pere Hernández; la directora general del Club, Maria Rosa Cruells; la Directora de RRPP, Marketing i Patrocini de l’RCTB-1899, Neus Ávila, i els autors del logo i el cartell d’aquest 125 aniversari, Joan Vallverdú i Pau Macián, estudiant de l’Escola Massana, respectivament.

“Volem celebrar-ho perquè les coses boniques se celebren. Volem celebrar la nostra història, una història que considerem especial per la importància que ha tingut l’RCTB-1899 en el desenvolupament del tennis en aquest país”, ha declarat Jordi Cambra. Segons ha explicat Cambra, els actes han estat dissenyats sota les següents premisses: Uns actes pensats pels socis; uns actes que obrin el Club a la seva ciutat i institucions; uns actes fets des dels valors que ens han donat una identitat única durant la història; uns actes amb compromís social; i uns actes que projectin l’entitat cap al futur immediat.

Durant el 125è aniversari, totes les activitats habituals del club portaran el segell de la fita històrica de la celebració.

Inauguració el 5 de febrer al gran teatre del Liceu

Els actes s’iniciaran el 5 de febrer a les 20h al Gran Teatre el Liceu. Conduïda pel compositor Ramón Gené, la gala tindrà 5 actes -una referència als 5 sets- i sobre un fil conductor de la nostra història i els nostres valors, comptarà amb imatges audiovisuals inèdites del nostre Club, amb l’actuació de la ballarina Sol Picó, acompanyada per músics del Conservatori del Liceu i una actuació de la Fundació Pau Casals, amb una coreografia dels nens i nenes de l’escola de tennis, a més d’altres sorpreses.

Comte de Godó 2024

Durant la celebració de la 71a edició del Trofeu Conde de Godó – Barcelona Open Banc Sabadell tindran lloc diferents esdeveniments commemoratius del 125è aniversari.

Presentació dels equips olímpics el 12 de juny

El dimecres 12 de juny David Ferrer i Anabel Medina, capitans de la selecció espanyola, donaran a conèixer els equips que competiran als Jocs Olímpics de París 2024 des del club barceloní.

La resta d’actes

La Sala Oval del Museu Nacional d’Art de Catalunya serà la seu del sopar del soci del 125 aniversari el 3 de juliol. El club acollirà el 28 de setembre una Festa Major i com a cloenda dels actes de celebració, es durà a terme una jornada solidària en favor de la Marató de TV3.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)