Hoquei sobre herba

Espanya es classifica per als Jocs de París al passar a la final del preolímpic

La portera catalana Clara Pérez ha aturat tres ‘shoot-outs’ contra Irlanda en la semifinal

La selecció espanyola femenina s’ha classificat de manera brillant pels Jocs Olímpics de París al passar a la final del preolímpic que s’està jugant a València. Espanya, amb cinc jugadores catalanes, ha guanyat la semifinal contra Irlanda en els shoot-out per 3-0, després del 0-0 al final del temps reglamentari. La portera terrassenca Clara Pérez ha estat la gran protagonista ja que ha aturat els tres llançaments de les irlandeses.

Els tres primers del preolímpic aconseguiran el bitllet per a París i Irlanda tindrà una segona oportunitat en el partit pel tercer i quart lloc que jugaran dissabte. Espanya disputarà la final del preolímpic contra Bèlgica dissabte (18.00 h Tdp). El conjunt belga ha derrotat per un ajustat 3-2 la Gran Bretanya en l’altre semifinal.

Demà serà el torn de la selecció espanyola masculina que disputarà la seva semifinal també contra Irlanda (12.30 h Tdp). Com en la categoria femenina si guanya i passa a la final es classificarà per a París, i si perd haurà de jugar el partit pel tercer i quart lloc, i guanyar per aconseguir la plaça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)