Tennis

Alcaraz ja és a vuitens de final a Austràlia

Tennis. El murcià, de 20 anys, es converteix en el jugador més jove a superar tres eliminatòries en set Grand Slams consecutius

El murcià Carlos Alcaraz (2003) va avançar ahir sense oposició cap als vuitens de final de l’obert d’Austràlia i es va convertir en el tennista més jove a accedir fins als vuitens de final en set Grand Slams consecutius, faceta en què ha superat el llegendari Bjorn Borg. El tennista d’El Palmar va tenir un partit més que plàcid contra el jove xinès de 18 anys Juncheng Shang, que amb una lesió a la cuixa dreta es va acabar retirant quan ja perdia per un contundent 6-1, 6-1 i 1-0 (1h06).

Alcaraz, ambiciós, va relativitzar el rècord de precocitat: “Sempre és bo superar llegendes com Borg, però jo els rècords que vull són els que està aconseguint Djokovic.” El murcià, que millora el seu millor resultat a Melbourne Park, s’enfrontarà dilluns al serbi Miomir Kecmanovic, que va superar el nord-americà Tommy Paul (14), per 6-4, 3-6, 2-6, 7-6 i 6-0.

Els grans favorits no van fallar en la setena jornada a Melbourne Park. El rus Daniil Medvedev (3) es va imposar amb autoritat al canadenc Félix Auger-Aliassime, per 6-3, 6-4 i 6-3. El finalista del 2021 i el 2022 tindrà com a pròxim rival en els vuitens el portuguès Nuno Borges, que va vèncer el búlgar Grigor Dimitrov (13), per 6-7 (3), 6-4, 6-2 i 7-6 (6). L’alemany Alexander Zverev (6) també va accedir a la quarta eliminatòria després de vèncer amb solvència el nord-americà Alex Michelsen, per 6-2, 7-6 (4) i 6-2. Als vuitens, se les heurà amb el britànic Cameron Norrie (19), que es va desfer del noruec Casper Ruud (11), per 6-4, 6-7 (7), 6-4 i 6-3.

Granollers, endavant

El català Marcel Granollers i l’argentí Horacio Zeballos continuen obrint-se camí en el quadre de dobles després de superar la segona eliminatòria contra l’alemany Andreas Mies i l’australià John-Patrick Smith, per un doble 6-4.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)