Hoquei sobre herba

Espanya perd la final del preolímpic contra Bèlgica (2-3)

La selecció espanyola d’hoquei herba ha perdut avui contra Bèlgica, la vigent campiona olímpica, a València la final del preolímpic per 2-3 amb gols dels catalans Xavi Gispert i Pepe Cunill. Espanya perdia a la mitja part però ha empatat en el tercer quart. Bèlgica ha tingut un penal córner ben defensat a set minuts del final que no ha pogut aprofitar, però s’ha avançat de nou (1-2) a 2:25 del final. El conjunt estatal ha reaccionat amb un gol de Pepe Cunill (2-2) però Bèlgica encara ha tingut temps de segellat el triomf amb un penal córner en el tram final del partit. L’equip estatal, amb vuit jugadors catalans, ja havia segellat divendres l’accés als Jocs de París 2024 classificant-se per jugar la final quan va derrotar Irlanda per 2-0. En el partit per al tercer i quart llocs, Irlanda ha derrotat Corea del sud per 4-3 i ha segellat el seu passaport olímpic.